Wij werken hard aan onze
 nieuwe site. Binnenkort meer
 over onze nieuwe naam.Bij ons kunt u als monteur of doe het zelver zelf terecht om uw auto te repareren, onderhouden en/of opknappen. Wij hebben hiervoor schone, ruime en goed geoutilleerde werkplaatsen.

We hebben een aantal verschillende soorten bruggen staan, waaronder 2-koloms bruggen, 4-koloms bruggen en een brug voor motoren. Als u bij ons komt klussen, kunt u uw eigen gereedschap meenemen, maar u kunt bij ons ook een gereedschapskar huren met het basis gereedschap voor de auto monteur. Als u specifiek gereedschap nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een las apparaat of banden de- en monteer apparaat, dan hebben wij dat uiteraard ook voor u.

Er is een auto technicus aanwezig. Als u dus vragen heeft of advies of hulp nodig heeft, dan kunt u altijd terecht. Eventueel kunnen wij een reparatie of een deel ervan –tegen betaling- voor u uitvoeren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw auto op de brug achter moet laten als u er zelf niet meer uitkomt! 

Ook voor onderdelen kunt u bij ons terecht, maar u mag ze ook zelf meenemen. Wij kunnen ze u echter leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Onderdelen hebben wij snel op voorraad, meestal binnen een uur. Als u een brug reserveert en u geeft aan welke onderdelen u nodig heeft, dan zorgen wij dat deze klaar liggen als u komt.

Wij zullen regelmatig workshops en meetings organiseren. Hier zal dan een bepaald type auto, probleem etc. worden besproken. Wanneer organisaties en clubs zelf een workshop willen organiseren bij ons, dan willen wij u daar graag bij helpen.

Werken in Doe Het Zelf Garage Oss is altijd op eigen risico.


K O R T  N I E U W S

 Openingstijden gewijzigd!

 Lees Meer >>